Welkom op de Drenthelschoppe
 
De Drenthelschoppe is een oude boerderij, gelegen in een prachtige omgeving op de grens tussen Aalten en Winterswijk (de Achterhoek). Deze unieke accommodatie is geschikt voor zowel vakanties als zakelijke doeleinden en biedt ruimte aan 24 tot 28 personen. De boerderij is recent compleet verbouwd en van alle gemakken voorzien, terwijl tegelijkertijd veel van de oorspronkelijke stijlelementen bewaard zijn gebleven. Een moderne locatie met een authentieke uitstraling!

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is in dit huis verboden.

De Drenthelschoppe bevindt zich op de Haart, een buurtschap van Aalten, en ligt aan een rustige landweg die in de richting van Duitsland loopt. Kenmerkend voor de omgeving is het zogeheten coulisselandschap, dat met zijn lichte glooiing een fantastisch uitzicht biedt in alle richtingen. Het gebied leent zich bij uitstek voor  wandelingen en fietstochten. Vlak achter de boerderij begint een natuurgebied met veel ‘natte’ gebieden. Ook het bekende ‘Bekendelle’ (beek en dal) ligt vlakbij.
24 tot 28 personen plus 6 baby's
 2 grote woonruimtes
 ruime keuken met eetkamer
 12 slaapkamers, 10 badkamers
 2 slaapkamers voor minder validen op de begane grond
 meeste slaapkamers met eigen badkamer en toilet
LET OP: last minute korting 20 %