Indeling
Op de begane grond bevinden zich twee grote woonruimtes: de oude woonkamer en de verbouwde deel.In deze ruimte met uitzicht op de omliggende akkers is nog een groot deel van het originele gebintwerk te zien. Tussen beide woonruimtes in bevinden zich een eetkamer en de compleet nieuwe keuken met koelkast, twee vaatwassers, magnetron, zespits gasfornuis en grote oven. Via de eetkamer kunt u terecht in de bijkeuken, waar u extra koel-, vries- en opslagruimte en een wasmachine vindt. De begane grond biedt verder twee slaapkamers (2-persoons) met eigen badkamer die toegankelijk zijn voor mindervaliden en drie aparte toiletten.

De bovenverdieping is verdeeld in twee van elkaar gescheiden delen, elk te bereiken met een eigen trap. Aan de voorkant van het huis vindt u een ruime overloop, 4 slaapkamers met eigen badkamer en toilet (3 x 2-persoons en 1 x 4-persoons) en 1 kamer met wastafel (2-persoons). Aan de achterkant van het huis bevinden zich 5 slaapkamers (4 x 2-persoons en 1 x 4-persoons), waarvan 3 met eigen badkamer en toilet, en een aparte badkamer met ligbad.

Via de schuifpui in de deel komt u terecht op een groot open terras met buitenkeuken. Onder de karloods (de oude  boerenberging) kunt u ook overdekt buiten zitten. Op het uitgestrekte terrein met prachtige oude bomen vindt u verder een aantal gezellige zitjes, een pas aangelegde boomgaard en een oud bosje. Het terrein biedt daarnaast veel speelruimte voor kinderen en heeft een eigen parkeerplaats.
Beneden:
2 grote woonruimtes
ruime keuken/eetkamer/bijkeuken
2 slaapk. met badk.(2x2)
Boven:
7 slaapk.met badk.(5x2/2x4)
2 slaapk. met wastafel(2x2)
1 slaapk.zonder wastafel(1x2)
badkamer met ligbad