Indeling
Op de begane grond vindt u twee grote woonruimtes en een eetkamer met grote keuken. De keuken  heeft een koelkast, twee vaatwassers, magnetron, zespits gasfornuis en grote oven. Verder zijn er drie aparte toiletten en  twee 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Deze slaap- en badkamers zijn rolstoelvriendelijk. In de bijkeuken treft u extra koel-, en vrieskasten, een wasmachine en droger.

De bovenverdieping is verdeeld in twee van elkaar gescheiden delen, elk te bereiken met een eigen trap. Aan de voorkant van het huis vindt u een ruime overloop, 4 slaapkamers met eigen badkamer en toilet (3 x 2-persoons en 1 x 4-persoons) en 1 kamer met wastafel (2-persoons). Aan de achterkant van het huis bevinden zich 5 slaapkamers (4 x 2-persoons en 1 x 4-persoons), waarvan 3 met eigen badkamer en toilet, en een aparte badkamer met ligbad.

Via de schuifpui komt u terecht op een groot terras dat deels overkapt is. Onder de karloods (de oude  boerenberging) kunt u ook overdekt buiten zitten. Op het uitgestrekte terrein met prachtige oude eiken vindt u verder een aantal gezellige zitjes, een pas aangelegde boomgaard en een oud bosje. Het terrein biedt daarnaast veel speelruimte voor kinderen en heeft een grote eigen parkeerplaats met oplaadplaats.
Beneden:
2 grote woonruimtes
ruime keuken/eetkamer/bijkeuken
2 slaapk. met badk.(2x2)
Boven:
7 slaapk.met badk.(5x2/2x4)
2 slaapk. met wastafel(2x2)
1 slaapk.zonder wastafel(1x2)
badkamer met ligbad
-
wifi
-
beamer
-
geluidsinstallatie
-
televisie in beide woonkamers
-
tafeltennistafel
-
trampoline
-
traptrekkers en skelters
-
speelgoed
-
gezelschapsspelletjes
-
hout voor kampvuur te koop
-
hottub kan gehuurd worden
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de diensten van onze vaste cateraar. U kunt enkele maaltijden of de gehele catering laten verzorgen. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met al uw voorkeuren of dieetwensen.
Zakelijk
De Drenthelschoppe leent zich bij uitstek voor zakelijke verhuur, trainingen, overleg, heidagen. U kunt de ruimtes ook gebruiken voor creatieve doeleinden. Omdat de Drenthelschoppe beschikt over twee grote woonruimtes kunt u zakelijk gebruik  en ontspanning gescheiden houden. Bij mooi weer biedt ook het buitenterrein allerlei mogelijkheden. Een ruimte is voorzien van een geluidsinstallatie en een beamer en een royale vergadertafel. U kunt natuurlijk gebruikmaken van de keuken, maar ook de hele catering laten verzorgen
Familie en vriendengroepen
Op de Drenthelschoppe kun u een heerlijk ontspannen weekend, midweek of week doorbrengen met uw familie of vrienden. De indeling maakt het mogelijk om zowel gezamenlijk als apart activiteiten te ondernemen. Zo biedt de oude deel voldoende ruimte aan 28 personen, maar kunt u er ook voor kiezen zich te verdelen over de verschillende ruimtes. Ook buiten heeft u voldoende mogelijkheden. Op het grote terras naast de deel kunt u met een groep van 28 personen zitten. Daarnaast bevinden zich verspreid over het terrein een aantal gezellige zitjes waar kleine groepjes zich terug kunnen trekken. Gezamenlijk kan, maar er is meer dan voldoende ruimte voor privacy als u dat wenst.

Begane grond

Bovenverdieping

Wandelen en fietsen

De Achterhoek staat bekend om zijn prachtige natuur. Het gebied leent zich dan ook bij uitstek voor wandel- en fietstochten. De bijzondere natuur is naast de deur, maar ook voor allerlei bijzondere tochten geeft de omgeving mogelijkheden. op verzoek krijgt u een uitgebreid overzicht, maar ook terplekke is alle informatie aanwezig.
Boodschappen en winkelen

Bredevoort:Klein, authentiek oud stadje op 3 km afstand.
Aalten:Een dorp op 5 km met supermarkten en winkels.
Winterswijk:Supermarkten en veel kledingzaken op 8 km
Bocholt:Stad net over de Duitse grens, veel gelegenheid om boodschappen te doen en te winkelen.
Drenthelschoppe
Spiekerdijk 2 7121 KW Aalten
Mobiel: 06-54262470
E-mail: info@drenthelschoppe.nl
';
';
×
navigatie